De ce Arra Dental Clinique ?

Totul despre ceea ce facem si cum facem.

Folosim echipamente de top

La Arra Dental Clinique, medicii dentisti folosesc pentru ingrijirea dintilor tai cele mai noi materiale si echipamente de top, ridicand standardele procedurilor noastre. Investim in  cadrele noastre medicale, acestia urmand numeroase traininguri si perfectionandu-se continuu urmand cursuri atat in tara cat si in strainatate pentru a-ti putea oferi servicii de cea mai inalta calitate.

Oferim o ingrijire dentara de exceptie

Medicii nostri cosmeticieni sunt pregatiti pentru a-ti oferi servicii de inalta calitate utilizand proceduri si materiale de ultima generatie, dantura ta pastrandu-si functionalitatea si estetica pentru un timp cat mai indelungat. Satisfactia ta este cea mai importanta pentru noi, fiind cea mai de pret rasplata.

Echipa cu experienta vasta

Femei sau barbati, medici sau asistenti, toti membrii Arra Dental Clinique sunt intr-o continua perfectionare pentru a tine pasul cu cele mai noi descoperiri in aria medicinei dentare. Cu totii impartasim aceleasi principii etice si avem acelasi obiectiv: de a atinge cele mai inalte standarde ale medicinei dentare, intr-un mediu care iti ofera confort si siguranta.

Un mediu confortabil si primitor

Arra Dental Clinique este locul in care arta se intalneste cu practica dentara. Printre pacientii nostri s-au numarat persoane anxioase, nervoase si speriate din cauza experientelor traumatizante din trecut. Ne mandrim cu faptul ca reusim sa iti oferim cea mai placuta experienta, reducand la minim stresul din cabinetul stomatologic.

Etica in ingrijirea dentara

Este foarte important sa ai grija de estetica danturii tale, dar prioritara va fi intotdeauna sanatatea ta. De aceea, in alegerea tratamentului personalizat, vom tine cont de parametrii starii tale de sanatate (glicemie, tensiune arteriala, boli decompensate, alergii).

Pe toata durata experientei tale in clinica Arra Dental, ne asiguram ca vei fi in centrul atentiei, vei primi cea mai buna ingrijire si vom raspunde prompt nevoilor si intrebarilor tale. Iti vom  acorda timpul necesar pentru a fi pe deplin satisfacut.

Datorita faptului ca personalul nostru este intr-o permanenta dezvoltare profesionala, acesta este in masura sa-ti ofere diverse variante de tratament, pentru a o alege pe care mai potrivita. Vei avea parte de timp de gandire pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste tratamentul pe care il vei urma.

Pe toata durata experientei tale in clinica Arra Dental ne asiguram ca vei fi in centru atentiei, vei primi cea mai buna ingrijire si vom raspunde prompt nevoilor si intrebarilor tale. Iti vom acorda timpul necesar pentru a fi pe deplin satisfacut.

Tocmai datorita dezvoltarii continue a colegilor nostri, acestia sunt in masura a-ti oferi diferite variante in timpul tratamentului, pentru a o alege pe cea mai buna si potrivita dintre ele. Iti vom acorda intotdeauna timpul necesar pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste tratamentul pe care il vei urma.

Tratamentele pe care le realizam pentru pacientii nostri ating standarde de cea mai buna calitate, datorita materialelor si echipamentelor folosite. Garantam pentru produsele si rezultatele muncii noastre.

Call Now ButtonSună acum!